CT és MRI eredmények után újra panaszok

Jó napot kívánok. 2017ben volt koponya CT vizsgálatom,utánna MR vizsgálat,utánna ismét CT vizsgálat. Mind a kettő ct negatív lett,nem találtak kóros elváltozást. 2017ben amikor a két ct között volt egy koponya MR vizsgálat, ami csak részlegesre sikerült mert pánikroham tört rám és meg kellett szakítani vizsgálatot. Ennek eredménye.: A beteg a vizsgálatot nem tolerálta. T1 súlyozott illetve a haemográdiens szekvenciával készült mérések nem készültek, a vizsgálat nem teljes értékű. A külső és belső liquorterek tágassága megtartott,a kamrarendszer szimmetrikus,a középvonal a helyén áll. Jelen vizsgálattal az agyállományban kóros jelzavar nem mutatkozik.Diffúzió gátlás nem különíthető el. A kisagy-híd szöglet területén durva kóros nem különíthető el. Az arteria carotis internák intracranialis szakasza,illetve az arteria basilaris, valamint a circulus Willisii és ágrendszere szabályosak. Az ábrázolódó arteriákon elzáródás, kóros szükület vagy körülírt tágulat nem ábrázolódik. A korlátozott értékű vizsgálattal kóros eltérés nem mutatkozik. A kérdésem az lenne h.2020.04.17 megszületett a kisfiam császármetszés útján.Szoptató anyuka vagyok,33éves. Az utóbbi másfél hónapban rendszeres fejfájás,migrén,tarkó fájás kínoz.Mellé társul néha,arc zsibbadás,fül zsibbadás,fül dugulás,felváltva mindkét oldalon.Van amikor olyan szinten hogy tompultnak érzem a fejem. Ezen ct és mr eredmények után igaz eltelt 3év de meg kell ismételni jelen panaszok miatt? Az nem tudom befolyásol e esetleg valamit hogy csáazármetszés gerinc érzéstelenítéssel történt,és műtét közben is,meg az utánna való 6óra szigorú fekvés közben is többször megemeltem a fejem. Mit tegyek? Merre forduljak segítségért, gyógyulásért? 3gyermekes anya vagyok,nekik akarom szentelni minden időm de az állandó tünetek megnehezítik és vesznek el időt :( Köszönöm szépen mielőbbi válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

Kedves Kérdező ! Előzőleg leadott kérdésére már válaszoltam. Sejtésem beigazolódott, miszerint a panaszai hátterében szorongásos betegség áll. Emiatt mielőbbi kezelésre lenne szüksége.Újabb képalkotó vizsgálatot feleslegesnek tartok, ez nem fogja a gyógyulást elősegíteni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. július 28., 11:16; Megválaszolva: 2020. július 30., 09:09
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése