• Mitől lehet és kihez forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy megerőltetés hatására, a bal oldalamon nyaktól felfelé az érzékszerveim nem úgy viselkednek, ahogy normális lenne. Hetek óta folyamatosan cseng a bal fülem, a bal szememre zavartan látok, illetve rángatja folyamat az ideg. Fizikai terhelés, főleg nyomás hatására iszonyat befeszül a nyakam bal fele, illetve olyan érzés, mintha felszaladna valami a fejembe és lüktetne, szintén a bal oldalon, ilyenkor belülről iszonyat hőérzetem van azon a részen. Ezek a tünetek a terhelés mértékétől függően napokig akár így maradnak. 1-2 nap megnyugvás után úgy enyhül, mintha lecsúszna nagy csomó nyál a garatomon, nagyokat nyelek, illetve kisebb fejfájás következik tarkó tájékon. Ez után a folyamatos lüktetés, pattogás abbamarad, viszont iszonyat szédülés következik, ahogy telik a nap egyre zavartabban látok a bal szememre és csak ágynyugalom hatására enyhül, ahogy megtámasztom a fejem. Próbáltam minimalizálni a fizikai munkát, de minimális erőkifejtésnél is jelentkezik, Pl nagyobb nevetés, tüsszentés, kiabálás, szex. Amikor pedig megnyugszik, mint említettem zavartan látok, szédelgek, a nap 2. felében pedig használhatatlan vagyok. Ez ismétlődik 3 hete és nem múlik. Alvásomban is hihetetlenül zavar, mintha 3/4 aggyal tudnék aludni, képtelen vagyok kizárni. Nem tudom milyen szakterület ez pontosan, kérem segítsenek. Köszönöm.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Bár a leírása nem mentes az erősen szubjektív elemektől, feltételezésem szerint a szokatlan fejfájás miatt Önnek sürgős neurológiai kivizsgálásra van szüksége.Mielőbb keresse fel háziorvosát, majd a neurológiai szakrendelőt is.Fizikális vizsgálat nélkül ennél többet nem tudnék mondani. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. június 10., 20:17; Megválaszolva: 2020. június 12., 07:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: