Frontális lebenyen agyi áttét

Tisztelt Doktornő, Valószínűleg agyi áttét okozta szemelyeseg változások a metasztazis kezelése során javulhat-e? Tunetek: Lehangoltság, kevés mosoly Agresszió néha a viselkedesben Ingerlekenyseg Koncentrációs zavar, nem érzékelem pihenés, tv nézés, olvasás sem köt le Napi dolgok megtervezésének hiánya, nem megy Furcsa szexuális kitoresek Vissza lehet térni a régi énhez?ez nem én vagyok. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a agyi metastasis témában

Kedves Kérdező! Ha a metastasis sebészi eltávolítása megtörténik,a frontális lebeny sérülésének tünetei tartósan javulhatnak.Több egyidőben fennálló agyi metastasis nem műthető.Ha a műtét valamilyen okból nem lehetsges,kombinált kezelést, kemoterápiát és sugárkezelést is alkalmazhatnak. Az eredményesség függ az elsődleges daganat természetétől, a szervezet ellenálló képességétől.Remélhetőleg az Ön gyógyulása eredményes lesz. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. május 05., 15:48; Megválaszolva: 2020. május 06., 06:26
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.