• Szájzsibbadas, fejfajas, gerinc és végtagfajdalom, nyelvzsibbadas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Az egész tüneteim 2014. október 14-én este pizza evés közben jelentkeztek. Hirtelen nyelési nehézségem lett és azóta zsibbad a nyelvem. Külömböző vizsgálatok voltak CT kontrasztanyag nélküli kétszer is illetve nyaki csigolyák CT. de ott nem látak semmi eltérést. A panaszaim néha enyhülnek, de mostanábban egyre többet térnek vissza és idő közben a bal lapockám alatt is bizsereg a testem. Néha az egész testem hangymászás szerű bizsergést érzek. Egyenlőre minden leletem negatív volt. Az egész kortörténethez hozzá tartozik, hogy 2008-ban bipoláris afffektív zavar II.-es típusával diagnoztizáltak illetve folyamatosan kisebb nagyobb intenzitással gyötörnek olyan gondolatok - ami később erős szorongást vált - hogy valamilyen nagyon komoly az orvosok által nem látott betegségben szenvedek. Az édesanyám rákban halt meg, az édesapámat pedig én találtam meg miután befejezett suicidált. A válaszát köszönöm és kellemes ünnepeket kívánok.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A zsibbadásos panaszok,mint írja,2014 óta állnak fenn.Minden lelete negatív.A bipoláris affectív zavar változatos testi tünetekkel járhat, főleg, ha egyáltalán nem kezelik.A szülők betegsége,öngyilkossága jelent hajlamosítottságot egy bizonyos mértékig, de eredményesen lehet küzdeni a rossz gondolatok ellen. Koncentráljon arra, hogy meg is gyógyulhat. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. április 09., 23:41; Megválaszolva: 2020. április 14., 06:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: