• Folyamatos fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Kb. 1 hónapja influenzás tünetekkel betegedtem meg. Akkor kezdődött ez a furcsa fejfájásom. Mindig is fejfájós típus voltam, de ez most egészen más. Állandó enyhe, tompa fejfájás főleg a jobb halántékom környékén, néha csak kicsit bele szúrogat. Kezdetben a megfázásomnak tulajdonítottam, illetve használtam fertőtlenítő légfrissítőt, annak belélegzésére is gyanakodtam. Már több mint két hete meggyógyultam, de a fejfájás megmaradt. Az elmúlt 1 évben voltak már egyéb egészségügyi gondjaim is (szédülés), amik miatt számos vizsgálaton átestem. Az elmúlt fél évben végzett vizsgálatok: koponya MR (a kisagyi tonsillák a foramen magnum magasságában végződnek, compresszio jelei nélkül), nyaki erek UH (negatív), nyaki gerinc röntgen (enyhe fokú spondylosis), vérkép (negatív). Szemész szakorvosnál is jártam. Az orvosok szerint az akkori panaszaim mögött a stressz, az állandó szorongás állhatott. Szeretném megkérdezni, hogy a mostani fejfájásomat is okozhatja-e a szorongás vagy valami más lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm szépen.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Tekintettel arra, hogy a fejfájás,szédülés miatt elvégzett neurológiai kivizsgálás nem mutatott ki szervi betegséget, gyanítom, hogy mostani tartós fejfájása is részben szorongásos eredetű.Jó lenne ezt hatékonyan kezelni, mertláthatóan a Frontin 0,25 mg tl. fele nem elég a panasz mérsékléséhez. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 12., 13:53; Megválaszolva: 2020. március 12., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: