• Memória zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! Többször előfordult velem, hogy napi teendőim közül teljes momentumokra nem emlékszem. Általam indított telefon beszélgetésre, főzés folyamatára, hajvágás le folytatására.Van hogy egy egész délután ki esik és még az esti lefekvés is. Hosszú távú dolgokra emlékszem nevek, jelszavak, dátumok. Kérem segítsen,nagyon kétségbe ejtő! Üdvözlettel. Katalin

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a memóriazavar témában

        Kedves Kérdező! Levelében nem említi, hogy ezeket a tevékenységeket milyen körülmények között végezte.Állhatott e alkohol, vagy gyógyszer hatása alatt, érte e komolyabb testi, vagy lelki megrázkódtatás? Tiszta, éber tudat mellett, minden egyéb tünet nélküli súlyos memória zavar nehezen képzelhető el.Lehetséges, hogy ezen időszakokban erős negatív érzelmek hatása alatt volt,részben emiatt dekoncentrálttá vált.Stresszhatás, kimerülés, alváshiány következtében is felléphetnek memóriazavarok.Remélhetőleg csak átmeneti jelenségről van szó.Próbáljon meg többet aludni,stresszeit csökkenteni, amennyiben erre módja van. Semmi esetre se essen kétségbe! Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. március 05., 10:37; Megválaszolva: 2020. március 05., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció