• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!Szeretnék egy kis segitséget kérni a szédülésemmel kapcsolatban.Szinte mindennap,bármilyen idöpontban,hányinger,hányással kisérve szédülök.MR idöpont május.Hogyan tudnám enyhiteni a tüneteket, amikor éppen szédülök.Sajnos a két gyogyszer semmit sem segit.Kérem irjon valami tanácsot,praktikát hogy kibirjam májusig.Tisztelettel köszönöm válaszát.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező ! Ön egy vizsgálatra vár, ami, nagy valószínűséggel nem fog sok új információt jelenti, a gyógyulását nem fogja jobban elősegíteni.Feleslegesen aggódik.Enyhe magas vérnyomásos,változó korban lévő stresszben élő nők nagy százaléka küszködik hasonló panaszokkal.Ön is egy közülük. Az Ön által szedett gyógyszerek önmagukban semmit nem érnek, csak ha hisz bennük.Ezek mind igen jó gyógyszerek, de kell hozzá tudatos gyógyulni akarás, lelki erő, türelem,egészséges életvitel is. Bízzon benne, hogy a vizsgálat enyhe fokú agyi érrendszeri eltéréseken kívül egyéb súlyos, gyógyíthatatlan betegséget nem fog igazolni.Ebben az esetben a jelenlegi gyógyszerekkel, és önbizalommal, több magabiztossággal ki fog lábalni ebből a "szédüléses"állapotból. Minden jót kívánok. Üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. február 28., 19:34; Megválaszolva: 2020. február 29., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: