• Mit jelent a radiológiai vélemény? Neurológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét! Volt koponya MR-m mert sokat fáj a fejem! Mit jelent az hogy: Bal oldalon az oldalkamra cella cella mediája és a subinsularis régió között a CT vizsgálat során is látott rendellenes lefutású véna ábrázolódik amely lehet kissé atípusos DVA. Ez mit jelent? Megijedtem! Válaszukat köszönöm! Alexa

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a DVA témában

        Kedves Kérdező ! A DVA rövidítés pontosan rendellenes lefutású eret, vénát jelent, melynek önmagában nincs mindig jelentősége.Ez egy fejlődési zavar, melyből néhány esetben kifejlődhet érdaganat, úgynevezett AVM.Ennek viszont az Ön lelete szerint semmi nyoma nincsen.Amennyiben a vizsgálatot neurológus indikálta, a leletét bővebben beszélje át vele. Ha nem, akkor is konzultáljon neurológussal, aki a fizikai vizsgálat , a panasz, és a lelet egybevetése alapján kokrétabb tájékoztatást fog adni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. január 06., 20:36; Megválaszolva: 2020. január 07., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.