• Szédülés, nyomás érzés a fejben és fülben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Kb 1,5 hónapja kezdődött a gyakori szédelgésem ami nem forgó jellegű csak bizonytalan érzést okoz ez mostanra minden nap jelentkezik hosszabb-rövidebb ideig, mellé társul egy nyomás érzés a homlokom két oldalán és néha a füleimbe is mintha ki akarna robbanni a dobhártyám. Ez a jelenség inte zívebben van jelen ha ülök. A vérnyomásom általában rendben van. Elkezdődött a kivizsgálásom de mindenhol elég távoli időpontokat kapok. Mi okozhatja ezt? Lehet esetleg agydaganat is? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! A leírt panaszokat kimerülés,feszült idegállapot okozza. Leginkább pihenéssel gyógyítható.Konkrét vizsgálat nélkül találgatni, mi lehet a baja, az nem orvosi feladat.Erről csak lebeszélni tudom. A javasolt vizsgálatokat várja ki, de addig is tegye rendbe egy kicsit az életét, lazítson. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 09., 19:51; Megválaszolva: 2019. július 12., 06:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Először is elnézést, hogy összeszedetlen, és hosszú az írásom.A Doktor úr/Doktor nő véleményére lennék kíváncsi, hogy mi lehet ez. Tudom, igy látatlanban nehéz megállapítani és pontosat írni, de teszek...