• Szedulés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt orvos ! 26 éves nő vagyok 8hete szültem következő a problémám 3hete szedulok főleg ha sétálok vagy mozgásra és szemmozgatas közben is a fejem szedul néha szúr a homlokomnal a fejem és ha meleg ételt eszek akkor fura szagot (föld szagot ) érzek de néha amúgy is érzem ezt a szagot már 3hete. Nagyon felek hogy ez lehet e agydaganat 4honapja voltam koponya nativ mr vizsgálaton ami negatív lett azert voltam mert fajt a fejem . Köszönöm válaszát

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező ! Az agydaganat lehetőségét, -miután negatív lett a Koponya MRI,- remélem, már nem fontolgatja.A kisbabájuk születését követően egyes anyukák nem fordítanak kellő figyelmet önmagukra, keveset alszanak, gyakran aggodalmaskodnak.Nem táplálkoznak megfelelően.Mindezek kiválthatnak az Önéhez hasonló tüneteket.Támogató családtag, férj, barát segítsége ilyenkor sokat jelenthet. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. május 27., 10:44; Megválaszolva: 2019. június 01., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: