• Égő érzés a fejben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr ! A panaszom a következő: napi rendszerességgel kellemetlen fejfájás gyötör, mintha a bőröm és koponyám között fájna (talán az erek?), szúró, égő érzés, mindig máshol, hol bal, hol jobb oldalom, a tarkómon, van hogy pár percig érzem, időnként akár órákig, majd ez a szúró érzés a fülembe sugárzik. Másfél éve voltam mr-en, egy napokig eltartó erős fejfájás miatt, akkor nem találtak semmit, de mint írtam, úgy érzem mintha a fejbőrön alatt szúrna. Ez lehet e gerinctől? Milyen úton induljak el? Köszönöm válaszát!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező ! Miután leírása alapján panasza nem önálló fejfájásnak minősül, a háttérben lévő okok feltárása szükséges.Ez általános kivizsgálással kezdődik, majd, ha szükséges, speciális neurológia vizsgálatokkal folytatódik.Önnél ez már megtörtént. MRI negatív. Életmód, stresszesség a leggyakoribb és legvalószínűbb ok az Ön esetében is Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. május 25., 19:39; Megválaszolva: 2019. június 01., 06:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: