• Köhögéskor fájó fej, agyadaganatom van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az elmúlt egy hónapban, ha köhögök akkor a fejem jobb oldalán a halántékom fölött egy kicsivel, a homlokomhoz közel, egy kb. 3 ujjnyi vonalban erős, hasító érzést érzek, ami a köhögés végeztével pár másodperc múlva teljesen el is múlik. Máskor nem érzem ezt a fájdalmat, se reggel, se napközben se este, illetve a kisebb köhögéseknél se, csak a nagyobb erejűeknél, de akkor elég erős fájdalommal. Sokáig azt hittem, hogy ez csak a náthám utóhatása, mert amikor akkor köhögtem, akkor kezdett jelentkezni, de már bőven eltelt annyi idő, hogy annak nem kellene befolyásolni, illetve lehet, hogy már hamarabb is meg volt ez a fájdalom, csak a köhögés hiányában nem vetttem észre. Vérnyomásom egy picit magas: 135. Nagy esély van rá, hogy agydaganatom van?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a Fejfájás témában

        Kedves Kérdező! A leírt fájdalom oka a homloküreg gyulladása.Helyi meleg,infralámpa,orrcsepp,inhalàlás ,makacs esetben antibiotikus kúra.Agydaganata biztosan nincs. Minden jót kívánok,üdvözlettel:Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. április 06., 23:20; Megválaszolva: 2019. április 07., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: