• Erős fejfájás ébredéskor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Dr.Nő Arra lennék kíváncsi hogy érdemes e felkeresnem valamilyen szakrendelést? És hogy mi okozhatja a problémát pár hete kezdődött hogy nagyon erős fejfájást tapasztalok. Heti 2szer 3szor ébredéskor valamint már 1 éve hányok valamilyen oknál fogva nincs hányinger érzetem csak úgy kijön általában ez reggel jelentkezik a fejfájás fekvő állapotból való felkeléskor kicsit enyhül de nem teljesen köhögésre tüsszentésre vagy ha lehajolok erősödik. a látásom romlott olykor zsibbadnak a kezeim a karom a lábam és van hogy ilyen furcsa rángás jön rám de csak egy pillanatra. Várom válaszát Üdv:KD

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás, hányás témában

        Kedves Kérdező ! Azt javasolom, minél előbb keressen fel egy neurológus szakorvost, aki koponya CT vizsgálatra utalja. A tünetek hátterében központi idegrendszeri nyomás fokozódás okát kell keresni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 26., 12:39; Megválaszolva: 2019. február 28., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: