• Flabélos használat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Fehér Gergely! Tavaly november elején minor stroke-om volt. Hála a gyors orvosi kezelésnek, csak csekély változást tapasztalok a jobb oldalamban. Minden testrészemet ugyanúgy tudom használni mint régen, sem a beszédben, sem az írásban nem vagyok korlátozott. A lábam, oldalam és karom minimális mértékben érzéketlenebb. Az arcomban és a kezemben folyamatos a változás. A zsibbadás mostanra átváltozott szúró, időnként picit fájdalmat idéző érzésbe. A stroke kiváltó oka a kezeletlen magas vérnyomás, magas vérzsír és koleszterin szint volt. Ezekre azóta gyógyszert szedek. Mindenütt azt olvasom, hogy nagyon fontos a gyógyszeres kezelés mellett a rendszeres mozgás. Ezt séta formájában meg is teszem. Még a betegség előtt vásároltunk egy Flabélos mozgásterápiás alakformáló gépet, amit a stroke óta nem merek használni. Kérem szíves válaszát, javaslatát arra vonatkozóan, hogy Ön szerint használhatom-e a linken látható készüléket https://mediwel.hu/flabelos-vibracios-edzogep/ Köszönettel, Kovács Éva

        Dr. Fehér Gergely válasza a stroke témában

        Kedves Kovács Éva! A gépet nyugodtan használhatja. Jobb oldali zsibbadása, szúró érzése a stroke következménye, amennyiben ez nagyon zavaró/kellemetlen, gyógyszeres kezelés is szóba jöhet, ilyenkor célszerű szakemberhez fordulni. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely
        Neurológus, vaszkularis neurológus (agyérbeteg-specialista) Tőle szeretnék kérdezni További orvosok

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2019. február 24., 17:32; Megválaszolva: 2019. február 25., 07:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció