• Tanácstalan vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok! Nekem olyan problémám lenne, hogy már lassan 2 éve mindennap fáj a fejem és körülbelül 2hónapja zsibbad a bal kezem és éjjelente a bal lábam is, sajnos az orvosok a könyékemen elintézik egy vérvétellel a kivizsgálásomat. Múlt éjjel annyira fájt a fejem, hogy egyszerűen térden álva odítottam a fájdalomtól, és a bal kezem és a bal oldala a számnak teljesen elzsibbadt. Egyszerűen tanácstalan vagyok, hogy kihez vagy milyen orvoshoz kellene ezzel a problémával fordulnom. Olyan kérdésem lenne, hogy tudna nekem segíteni abban, hogy mi lehet ez? És milyen orvoshoz kellene ezzel a problémával fordulnom? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Panaszai mindenképpen indokolják a szakorvosi vizsgálatot. Miután két éve észleli a leírt kellemetlen tüneteket, felmerülhet valamilyen pszichés probléma is a háttérben. A diagnózis felállítása a szakorvos feladata, a további kezelés is ettől függ. Háziorvosától kérjen beutalót a neurológiai szakrendelésre, ahol remélhetőleg megoldást találnak problémáira. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 15., 20:30; Megválaszolva: 2019. február 18., 07:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: