• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt-Doktornő! 39-éves-vagyok.3-gyermekem-van.December-elején-volt-egy-homloküreggyulladásom, amire-kaptam-antibiotikumot. Január-eleje-óta-érzem, h.valami-nincs-rendben, máskor-is-szokott-fájni-a-fejem, de-ez-más-jellegű.Lehajolok-és-szúró-lüktető-érzés-van-a-fejemben.Először-azt-gondoltam,, h.a.menstruáció-előtti-fejfájás.Egy-hete-megjött-a-vérzésem, aznap-rettenetesen-fájt-a-fejem-és-még-azon-a-héten-is, de-betudtam-annak.Ezen-a-héten-is-van-kis-fejfájás, de-nem-szorulok-gyógyszerre.Reggel-szinte-semmi, aztán-napközben-érzek-kis-lüktetést, szúrásokat-a-fejemben, lehajoláskor-jobban.Nem-szédülök, semmi-más-tünet-nincs.Ez-a-tompa-kis-szúró-fájásokat, hol-jobban, hol-kevésbé-érzem-a-fejem-különböző-részein,, de-inkább-elől-és-felül. Van-okom-aggódni? Előfordulhat-esetleg, h.a.homloküreggyulladás-valami-következménye? Arra-felfigyeltem, ha-éjszaka-hason-alszom, akkor-jobban-éreztem, de-ezt-most-kerülöm, de-probléma-nem-szűnt-meg.Vagy-ha-hirtelen-állok-fel, mintha-elöntené-valami-a-fejemet. Munkában-nem-zavar, inkább-az, h.mindennap-előjön.Szükség-van-e-orvoshoz-fordulni-v.várjak-még? Nem-dohányzom, nem-monitor-előtt-dolgozom. Válaszát-köszönöm! Jutka

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező! Panaszai egyértelműen a homloküreg gyulladással vannak összefüggésben.Lehetséges, hogy a gyulladás letokolódott, krónikussá vált. Miután nem lázas és a kellemetlen érzésen kívül nincsenek egyéb tünetek, antibiotikumra már nincs szükség. Aggodalomra sincs ok. Hordjon meleg sapkát, ne tartózkodjon huzatos helyen, orron keresztül alkalmazzon a melléküreg nyálkahártya tisztítására alkalmas szert, erre a célra a Kamilla is kiválóan alkalmas.. Tavaszra rendbe fog jönni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. január 29., 19:55; Megválaszolva: 2019. január 30., 06:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! A napokban voltam koponya MR és MRA vizsgálaton és a következőt írták le. Nyúltvelőt modelláló bal arteria vertebralis. Ez mit jelent? Mitől lehet? Ad okot az aggodalomra? Előre is köszönöm. Tisztelettel. L.E
        Kedves Doktor Nő! Leírnám röviden a történetem, nyáron néhány napot a Balatonon voltunk.Nem vagyok nagy sportolós típus, de úszkáltam napi szinten, aztán az egyik nap kb.20percet voltam a vízben és úgy éreztem, hogy hideg nagyon, ezért ki...