• Szemöldök és szemhéj bizsergés/zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Címzett! Kb. 1 hónapja kezdődött egy ponton nyomást ereztem a bal szemoldokomben.Utana már a szemhejam is bizsergett/zsibbadt, nehéznek ereztem.Neha csak pár óráig tart van amikor egész nap ereztem.Egy hétre elmúlt, de pár napja újra érzem.Tegnap a homlokomtol az allamig vegigfuto idegrangast ereztem.Szinten a bal oldalon.Szemeszeten voltam, azt mondtak kóros eltérést nem látnak.Vitaminokat, gyógyszert nem szedek. Válaszát előre köszönöm.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A szemöldök belső egyharmadánál található egy agyideg, a nervusz trigeminusz kilépési pontja.Hideg, szeles időben itt a bőr érzékennyé válhat. Meleg sapka viselése, infralámpa segít. A szemhéj "bizsergése" feszültség, fáradtság jele lehet. A leírtak alapján komolyabb betegségre egyelőre nem gondolnék. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 09., 14:26; Megválaszolva: 2018. december 11., 06:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: