• baloldali hasfel égő, szúró érzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. nő több mint egy hónapja, a baloldalamon a hasfalon égő, szúró érzést tapasztalok minden nap. Olyan érzés, ha megsimítom mintha meg volna égve a bőr. Látni nem látni semmiféle kiütést, vagy pirosodást.Hasi sérvem van, melyet nem ajánlottak műteni, sérvkötőt javasoltak hordani a munkámhoz, melyet kb. 1 éve hordok. A tépő zárja a fentebb leírt oldalra esik, viszont pólóra van rögzítve ez a haskötő. Érdeklődnék, hogy mi okozhatja ezt szúró, égető fájdalmat? Én úgy érzem, hogy nem belűről jön a fájdalom, hanem csak a hasfalon. Nem tudom, hogy ott valamilyen idegszál sérülhetett -e, vagy mi okozhatja ezt az érzést, mely nagyon zavaró nap mint nap, a munkám során. A munkám traktorvezető vagyok és sokat rázkódom a traktorban. Várom mielőbbi válaszát. Köszönettel László

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a égő érzés a bőrön témában

        Kedves Kérdező! Leírása alapján elsősorban valami külső oka lehet a panaszának. Nem ismerek olyan ideg eredetű betegséget, mely a leírthoz hasonló panaszokat okozna. A póló ellenére a haskötő szorítása, -ha még társul a traktor okozta rázkódással is, -kidörzsölheti a bőrét.Próbálja meg esténként hűsítő hatású kenőccsel masszírozni.Ettől függetlenül mutassa meg orvosának, hiszen a levélben felsorolt gyógyszerek alapján Önnek komoly betegségei vannak, ami miatt fokozott figyelem szükséges. Minden jót kívánok.Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 20., 19:26; Megválaszolva: 2018. november 21., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: