• Stroke után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Nagymamám stroke-ot kapott műtét közben, melynek következtében a szemei "szétcsúsztak", kettős látása, látászavara lett.Ez így marad, vagy esetleg van esély javulásra? Köszönöm a választ.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a stroke "csak" a szemmozgató idegek területén következett be, és a kettős látáson kívül egyéb góctünete nem volt, ennek fokozatos javulására van esély.Persze ez nem biztos, ehhez az állapot stabilizációja szükséges.( vérnyomás, keringés, véralvadás paraméterei, stb..)Ennek ismerete nélkül a konkrét esetben biztosat nem tudok ígérni. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. dr.Szappanos Zsuzsanna

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 13., 21:30; Megválaszolva: 2018. október 17., 06:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Szappanos Zsuzsanna Doktornő! Férjem (72 éves)a hetekbe kòrhàzba került erős ővszerű hàti fàjdalommal. Azòta mindkét làba lebénult, az orvosok a 6-7. csigàlyànàl talàltak valamit, àttétre gyanakodnak, de megerősíteni nem...
        Jó napot !18 eve fáj a fejem .most már az egekbe megy a vérnyomásom is. Tegnap voltam mr vizsgálaton és a lelet megijesztett... Köszönettel
        Tisztelt Doktor! A panaszom 3 hónapja kezdődött, egy szédüléssel, ami átváltott bizonytalanság érzésbe, ez folyamatosan fen áll azóta is. Magánrendelések tömkelégén vagyok túl: teljes karsiologia-negatív, szemészet-negatív,hasi...
        Tisztelt Dr! Legyenszíves magyarázza el, hogy mit tartalmaz édesapám ct eredménye. Édesapán márciusban leesett a lépcsőn, fejét megütötte. Ct negatív volt, de azóta feltünően romlott az állapota. Hallucinál, embereket lát és hall....
        Kedves Doktor úr! 25 éves sportos alkatú férfi vagyok, szorongásos hipochondriás problémám többféle tünetet öltött az elmúlt hetekben, hónapokban (fullasztó légszomj érzés, szívdobogás, enyhe bizonytalanság érzés, fáradékonyság)....
        Üdvözlöm! Egy hónapja egyik napról a másikra erős izomfájdalmam lett a bal kezemen remegett a mutatóujjam! A végtagjaimban és a testemben is zsibbadást érzek de csak időközönként! Néha szédülni is szoltam! A hátamban inkabb lapocka...
        Tisztelt Doktornő! Egymást követően vesztettem el részlegesen először a verbális kifejezőkészségemet - mivel fordítóként keresem a pénzemet ez eléggé kellemetlenül érint, írásban ez azért nem tűnik fel, mert nem látszik mennyi ideig...