SM és endometriózis

copaxonra milyen hatással lehet az endometriózisra felírt visanne tbl.?

Dr. Kerekes Éva válasza gyógyszer kölcsönhatás témában

Tisztelt érdeklődő!

nemt tudok róla, hogy enneljavalt lenne, bár nincs tapasztalatom a két gyógyszer együttes adásával.

Azt javaslom, mielőtt elkezdené szedni a visanne-t, kérdezze meg azt a neurológus, aki a copaxont Önnek felírja.

gyógyulást és tünetmentességet kívánok!

Kérdés: 2016. január 21., 19:19 ;Megválaszolva: 2016. január 25., 22:00
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Ez lehet az SM-től?
Tisztelt Doktornő! Egy hónapja diagnosztizáltak nálam SM-et. Egy hete arra keltem, hogy homályosan látok, szemnyomáést érzek. Másnapra...
Epilepsziás görcsroham volt vagy...
Pszchiés betegség?
Radialis laesio
Külső liquortér tágulat