"Rezonáló" láb

Tisztelt Doktor Nő / Úr! Pár napja jelentkezett nálam egy furcsa érzés a jobb lábam alsó részében, valahogy a boka belső fele körül indul, kicsit a talp részen is érzem, de nem tudom egész pontosan meghatározni. Ülő helyzetben voltam, mikor először tapasztaltam, azt hittem a padló rezeg alattam, de egy idő után rájöttem, hogy a lábamban van az érzés nem külső behatás. Utána egyre többször, most már nulla 24-ben érzem ezt a rezonáló érzetet, olyasmi mintha egy dübörgő hangfalra tenném a lábam és az rezonálna. Nagyon furcsa, és nagyon zavaró. Mit tehetnék? Remélem nem jelent nagy bajt. Éjszaka nehezen alszom el tőle, mondhatni idegesítő. Lehet hogy csak az idegek játéka? Válaszukat előre is köszönöm!

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza rezgés témában

Kedves Kérdező!

Egyetértek Önnel. Az említett kellemetlen érzést magam is az "idegek játékának " gondolom, nem ismerek olyan betegséget, amivel a leírt bizarr jelenséget magyarázni tudnám.Jó lenne, ha megmutatná magát a háziorvosának.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 21., 10:40 ;Megválaszolva: 2016. január 23., 06:56
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
méhrezgés
Tisztelt doktor úr/nő! Pár napja furcsa rezgést érzékelek a méhemnél. Nem tudom pontosan megállapítani hogy a hasizmom vagy a méhem ráng, de ez...
Lábrezgés, gyakori stikus elektromos...
Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt napokban vettem észre, hogy ülő helyzetben a bal bokám külső tájékán kb 5-10 cm2 területen rezgést...
Epilepsziás görcsroham volt vagy...
Pszchiés betegség?
Radialis laesio