Lábrezgés, gyakori stikus elektromos ütés

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Az elmúlt napokban vettem észre, hogy ülő helyzetben a bal bokám külső tájékán kb 5-10 cm2 területen rezgést érzek. Eleinte a mobiltelefon rezgésének hittem, vagy külső az épület rezgéséből eredő érzetnek, de mobiltelefon nélkül valamint több helyen (ué épületben) is jelentkezett. Először székelés közben figyeltem fel rá amikor kézzel a combomon "támaszkodtam" de jelentkezett egyéb alkalmakkor is. Mindemellett kb a rezgéssel egy időben vettem észre, hogy kb minden fémtárgy (mosogató, ablakkilincs, kávéfőző) különböző épületekben megráz (statikusan) a berendezési tárgyak valamint az öltözködése nem változtak. Bár korábban szedtem Divascan-t (napi 1 db) a tünetek megfigyelési időszakába nem. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza rezgés témában

Kedves Kérdező!

Fontos lenne tudni, hogy a rezgés érzéssel egy időben az izomzatán látható e bármilyen jellegű mozgás. A Divascan elsősorban fejfájás intervallum terápiában hasznos gyógyszer, ezeket a kis rándulásokat nem befolyásolja.

Jó lenne, ha mielőbb megmutatná magát neurológusnak.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 19., 09:52; Megválaszolva: 2016. január 21., 11:31
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
méhrezgés
Tisztelt doktor úr/nő! Pár napja furcsa rezgést érzékelek a méhemnél. Nem tudom pontosan megállapítani hogy a hasizmom vagy a méhem ráng, de ez...
"Rezonáló" láb
Tisztelt Doktor Nő / Úr! Pár napja jelentkezett nálam egy furcsa érzés a jobb lábam alsó részében, valahogy a boka belső fele körül indul...
Mr lelet véleményezése
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye