KÉNYSZERMOZGÁS!

ÜDVÖZLÖM! TISZTELT DOKTORNŐ! AZ ÜGYBEN SZERETNÉM SEGÍTSÉGÉT KÉRNI, HOGY TÖRTÉNT VELEM PÁR ÉVE GYÓGYSZEREKKEL TÖRTÉNŐ ÖNGYILKOSSÁGI KÍSÉRLET MELYET KÖVETŐEN PSZIHIÁTRIAI INTÉZETBE KERÜLTEM, AHOL TÉVESEN PARANOID SKRIZOFÉNIÁT ÁLLAPÍTOTTAK MEG ÉS A GYÓGYSZEREKTŐL AMIKET KAPTAM KIALAKULT EGY ÁLLANDÓ MOZGÁSKÉNYSZER DE SZÓ SZERINT ÁLLANDÓAN JÁRKÁLNOM KELLETT ÉS ALTATÓKKAL ÉS NYUGTATÓKKAL TUDTAK CSAK ALTATNI, SZÖRNYŰ VOLT! MIUTÁN LEJÁRT A KEZELÉS 1 HÉTEN BELÜL VISSZAKERÜLTEM MERT OLYAN ELVISELHETETLEN VOLT A MOZGÁSKÉNYSZER HOGY ÚJRA ÖNGYILKOS AKARTAM LENNI SZINTÉN GYÓGYSZEREKKEL EZT KÖVETŐEN TERMÉSZETESEN MEGINT VISSZAKERÜLTEM ÚJABB 1 HÓNAPRA, (DE MIKOR ELŐSZÖR HAZAMENTEM AKKOR LETETTEM AZ ÖSSZES GYÓGYSZERT HOGY ELMÚLJON A JÁRKÁLÁS EL IS MÚLT EGY NAPRA DE AZ ELVONÁSI TÜNETEK UTÁNNA OLYAN ERŐSSÉGGEL TÖRTEK RÁM HOGY BESZEDTEM AZ ÖSSZES GYÓGYSZERT HOGY ÖNGYILKOS LEGYEK (ÚJRA)! MÁSODIK ALAKALOMMAL TEHÁT ODABENT MÁR MÁS GYÓGYSZERT ADTAK DE A JÁRKÁLÁS AZ A TERMÉSZETES NYUGODTSÁG AMIN EGY EGÉSZSÉGES EMBER NEM IS GONDOLKODIK HOGY CSAK ÜLJÖN VAGY FEKÜDJÖN ÉS NE KONCENTRÁLNI KELLJEN HOGY ÚGYIS MARADJON NOS AZ NEM MÚLT EL DE JAVULT VALAMELYEST, VISZONT ISZONYÚAN ELHÍZTAM DE EZ A KISEBBIK GOND. MIUTÁN INNEN IS KIKERÜLTEM A DEPRESSZIÓ ÉS A SZÉGYENÉRZET MIATT FAGYÁLLÓT ITTAM DE EZT IS TÚLÉLTEM IGAZ ISZONYÚ SZENVEDÉSEN MENTEM KERESZTÜL DE AZ INTÉZETBE MÁR NEM KERÜLTEM VISSZA NEM IS BÍRTAM VOLNA KI! MIUTÁN 3 MŰVESE KEZELÉSEN TÚL VOLTAM ÉS AZ EREDMÉNYEM IS RENDBE VOLT MERT MEGTAGADTAM A TOVÁBBI KEZELÉST UGYANIS NEM BÍRTAM A VÉGÉRE MÉG FÉLÓRÁT SEM ELÜLNI A MOZGÁSKÉNYSZER KEZEMBEN LÁBAMBAN ERŐNEK EREJÉVEL TÖRT FELSZÍNRE HETEKIG NEM ALUDTAM CSAK TALÁN EGY EGY ÓRÁT NAPONTA, MAJD VÉGÜL ELKEZDŐDÖTT A REGENERÁLÓDÁS ÉS AZTÁN FOKOZATOSAN JOBB LETT, EZT KÖVETŐEN MAGÁN PSZIHIÁTERHEZ JÁRTAM ÉS VÉGÜL OTT KÉRTEM EGY TELJES HIVATALOS 3ÓRÁS FELÜLVIZSGÁLATI TESZTET AHOL VÉGŰLIS MEGÁLLAIPITOTTÁK HOGY NEM VAGYOK SKIZOFRÉN HANEM SZEMÉLYISÉGZAVAROS ÉS MEGTAGADTAM A TOVÁBBI GYÓGYSZERSZEDÉST IS AMIRŐL PAPIROM IS VAN TEHÁT ÚJRA SZABAD AKARATÚ EMBER LETTEM NEM VIHETNEK EL AKARATOM ELLENÉRE ÉS NEM IGÉNYLEK FELÜGYELETET! EZT KÖVETŐ HÓNAPOKBAN AHOGY A GYÓGYSZEREK KIÜRÜLTEK A SZERVEZETEMBŐL A DEPRESSZIÓ ÉS AZ ÖNGYILKOSSÁGI SZÁNDÉK UTOLSÓ SZIKRÁJA IS KIHUNYT ENNEK LASSAN MÁR 1.5 ÉVE AZÓTA DOLGOZTAM TÖBB HELYEN IS ÉS VOLTAM LABORVIZSGÁLATOKON IS DE SEMMI NEM MUTATOTT ROSSZ EREDMÉNYT A LEGÉGETŐBB PROBLÉMA AZ ÁLLANDÓ LÁB ÉS KÉZ MOZGÁSKÉNYSZER VISZONT MÉG MINDIG JELEN VAN ÉLETEMBEN AMI AKADÁLYOZZA AZ ÜLŐ VAGY ÁLLÓ MUNKÁT ÉS A RENDES ÉLETET ÉS EZÉRT NEM TUDOK EGY MUNKAHELYEN TOVÁBB MEGMARADNI KÉREM SEGÍTSEN MIT TEHETNÉK!? A PANASZAIM A KÖVETKEZŐEK MIND A KÉT KAROM GYAKORI MOZGATÁSI KÉNYSZER ÉS ZSIBBADÁS HAMAR ELFÁRAD, DERÉKTÓL LEFELE PEDIG FÁJNAK A LÁBAIM (ZSIBBADÁS, SZURKÁLÓ ÉRZÉS, MOZGATÁSRA VALÓ GYAKORI KÉNYSZER MINDEN EGYES LÉPÉS FÁJ A TALPAMNAK NEM TUDOK EGY HELYBEN ÁLLNI PÁR PERCNÉL TÖBBET, ÚGYIS KONCENTRÁLNOM KELL RÁ ÉS FÁJ ZSIBBAD EKÖZBEN) ELNÉZÉST HOGY ILYEN HOSSZÚRA SIKERÜLT A KÉRDÉS DE GONDOLTAM A DIAGNÓZIS SZEMPONTJÁBÓL FONTOS LEHET ÉS MÉG VALAMI (GYÓGYSZERT NEM SZEDEK INNI EGY HÉTEN EGY KÉT SÖR CIGI SOHA NEM VOLT A SZÁMBA SOKAT SÉTÁLOK NEM ESZEK SOKAT FOGYTAM IS 185CM/105KG JELENLEG DE FOGYOK FOLYAMATOSAN (HASMENÉS HÁNYÁS NINCS) NAPI 6 ÓRÁT ALSZOM NÉHA TÖBBET, HAMAR ELFÁRADOK

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gyógyszermellékhatás témában

Kedves Kérdező!

Súlyos, visszatérő öngyilkossági gondolatai és kísérletei miatt került sor a hatásos, de esetenként mellékhatással is bíró gyógyszeres kezelésre.Hogy a leírtakból mennyi volt a betegség és mennyi a gyógyszermellékhatás, ezt nehéz eldönteni.Szerencsére, a fagyálló mérgezést is átvészelte, és ma már pszichés állapota rendeződött.Ezek a kényszeres mozgások valóban kellemetlenek, és egyes betegeknél elhúzódhatnak a tünetek. Mint írja, az Ön állapota is sokat javult, már nem depressziós, és megszűntek az öngyilkossági gondolatai is. A mozgászavarok elemzéséhez a leírás azonban nem elegendő.Jó lenne, ha neurológus megvizsgálná, és felírna Önnek olyan gyógyszert, ami csökkentené ezeket a kellemetlenségeket.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 13., 16:03; Megválaszolva: 2016. január 14., 06:35
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mik Fej fájdalom lehetséges...
‘Kifeszülés’
* a kérdés gyermekneurológusuknak szól, de nem találtam meg a listában dr. Kerekes Évát* Kedves Doktornő! Nagyobbik lányom 3 éves múlt...
Mr lelet véleményezése
Mri lelet (Dva gyanú )
MR vizsgálat eredménye