zsibbadas, arammuteserzet a talpon

Tisztelt Dr Kerekes Eva! Lassan 1 hete enyhe bizsergest erzek a jobb talpamon/labfejemen emellett naponta 1x de nem ritka a naponta tobbszori eles aramutesszeru hasito fajdalom jellemzoen nyugalmi helyzetben, fekve/ulve. A fajdalom helyet jol be tudom hatarolni szinte mm pontossagal mindig ugyan ott erzem a talpamon. Heti 4x jarok edzeni, jellemzoen sulyzos edzesek (nem emelek extrem sulyokat) . Edzes, seta es futas kozben nem jelentkeznek a tunetek amit furanak tartok. Munkam miatt 8-9 orat ulok egy iroasztal elott ami nem igen tesz jot meglatasom szerint. Alkoholt nem fogyasztok, nem dohanyzom, nem fogyasztok kabitoszert. Gyogyszert nem szedek, evente jarok uzemorvoshoz, vercukorszintem normalis. Segitseget elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza Alsóvégtagi zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő!

A panasz mögött állhat ágyéki gerinc porckorong rendellenessége, valamint a lábfej ortopédiai elváltozása is. Gyógytornával vagy talpbetéttel megoldható, esetleg rövid ideig gyógyszerszedést igényel. Kérjen időpontot és beutalót neurológushoz és az ortopédiára!

Gyógyulást kívánok.

Kérdés: 2016. január 04., 11:50; Megválaszolva: 2016. január 04., 21:25
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Étkezés után vérnyomás esés?
MR eredmeny
Zsibbadás és szédülés
Fejbőr zsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! A problémám ott kezdődött, hogy hajnalban felébredtem és az egész jobb fejrészem elzsibbadt, ez az érzés nem volt fájdalmas...
Lelet magyarázat
Tisztelt Doktor Úr! 2 éve volt egy nagyon erős fejfájásom ami látás és enyhe beszédzavarral társult. Akkor betudtam annak, hogy rettenetes stressz...