Félelem és fejfájás

Tisztelt Doktor nő! Problémám két hónapja kezdődött.Talpam, kezemen az ujj, nyelvem közepe bizsergett. Voltam neurológusnál, fizikális vizsgálat rendben volt, kedden megyek MR/MRA vizsgálatra.Vérképem jó, szemészeten is mindent rendben találtak, füll/orr/gégészeten is, csak egy korábbi vírus betegségből vissza maradt kisebb arcüreg gyulladásom volt (arckoponya röntgent készítettek) , kardiológia negatív.Neurológus b vitamint javasolt, milgammát szedek, a bizsergések ritkán jönnek elő. Ami elkeserít hogy felváltotta egy fajta fejfájás, ami nem egész napos, hanem pár pillanatig szúr, ég, vagy nyom, a fejemben bárhol jelentkezik. Ilyen is volt már két hete aztán elmaradt most ismét előjött. Illetve ami megrémít hogy a halántékomnál időközönként ugrál egy ideg. Félek hogy strokeot kapok. Sajnos rettegek a betegségektől, frontinnal oldom ezt. Halál félelmem van ettől a fejben érzett furcsaágoktól. A bizsergések a testem bal oldalán jelentkeztek, az izom/idegrángások viszont a testem jobb oldalán (kezem ujj, halánték, ritkán láb) magnéziumot, kalciumot szedek. Nem is tudom hogy van e ilyen szerteágazó neurológiai betegség, egy hétig egyik tünet jön elő, aztán felváltja más tünet. Agydaganattól, stroketól rettegek. Köszönöm hogy meghalgatott!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza fejfájás témában

kedves Kérdező!

valóban, ilyen szerteágazó tünetekkel járó neurológiai betegség ritka.Ha az MRI vizsgálat is negatív lesz, ezt követően a neurológiai szervi betegség kizárható.

Marad viszont a kényszeres, szorongásos állapota, pánikszerű élményekkel társulva, melyek kevert pszichiátriai betegségre utalnak. Ebben az esetben a Frontin szedése nem a legjobb választás.

A további teendők tisztázása céljából jelentkezzen be pszihiátriai rendelésre.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. december 31., 12:25; Megválaszolva: 2016. január 01., 12:12
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Agydaganat ?
Agydaganat? Van egyértelmű tünet?
Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét óta azt tapasztalom mintha fáradt lennék és...
Milyen betegségre utalhat a tünetek?
Stroke, agyvèrzès
Tarkón tájon nyomás, koponya MR...