Kéz és láb ízületi fájdalma

Üdv! Egy hete elkezdett a bal kezem ízülete fájni, majd a jobbé is, majd a lábaimé is. Nehezebben mozgatom általában a bal kezemet, néha a jobbat is. Teljesen változó, van hogy órákra elmúlik, van olyan nap hogy csak órákon át tart. Az arcom is zsibbadt 3-4 napon át, majd elmúlt. Tegnap már teljesen elmúlt az egész, ma a bal kezem ismét, néha a jobb. Elsősorban egy gyengeség érzetet érzek a könyökhajlatomtól a vállamig, és kicsit nehezebben mozgatom olykor a kezem. Augusztusban is volt hasonló, akkor egy hét alatt elmúlt, most 7-8 napja tart, különböző intenzitással. Tegnap már csak 1-2 órára éreztem, és már csak a bal kezemben. Ma ismét gyakrabban. A lábamban már elmúlt napok óta. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet als / leukémia / agydaganat előjele? Köszönöm előre is a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza diffúz panaszok témában

Kedves Kérdező!

Az ön által leírt változó intenzitású ízületi fájdalom, merevség, gyengeség, zsibbadás, mind általános tünetek.Betegvizsgálat nélkül nem értékelhetők. Mint írja, hasonló panaszai már egy alkalommal voltak, majd magától megszűntek.Talán fizikai, vagy psychés megterhelés váltotta ki akkor is, most is.19 éves korban nem kellene ilyen súlyos betegségekre gondolni, mint amiket leír.Próbáljon meg hétköznapibb okokat találni, vagy kizárni.Ha nem múlnak a panaszok, keresse fel a háziorvosát rutin vizsgálat céljából.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. január 12., 16:18; Megválaszolva: 2015. január 12., 19:50
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...