MI lehet a probléma?

Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy 26 éves férfi beteg, ha ezekkel a tünetekkel rendelkezik milyen irányban lehetne még próbálkoznia megoldás megtalálására? 2011:Kezek kisízületi fájdalmai Ekkor anti-MCV 100 volt.Fejfájás és fülzúgás jelentkezett melyet főleg hangingerek váltanak ki, stressz, feszültség, szociális izoláció, csak füldugóval és védővel tud élni.2011: koponya MR:pár kis demyelinisatios laesiot mutatott. Liquor vizsgálat, nyaki MR, SSEP, VEP negatív.2012:ANA, dsDNS, aCL, B2GPI, C3, C4 neg.2013:anti-RNP poz(67), SSB határérték, anti-nucleosoma poz. Pszichiátrián autisztikus atitűd, jelentős affektiv szomatofor és kognitív (figyelem) zavar, mely esetenként pszichotikus erősségévű válik. 2014: pszichiátriai SLE iránydiagnózissal steroid és cyclophosphamid 2 lökés kezelést kapott. Tünetei tovább romlottak, ülőkocsiból alig kel fel, minden izma gyenge, fájdalma nincs, kézujjai időnként remegnek, fejfájás nincs (csak hangra, fáradtságra, stresszre), gyomra sokféle ételt nem bír, erős diétát tart. Fényre is erősen érzékeny. Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a remegés, gyengeség témában

Tisztelt Érdeklődő! Megértem a kétségbeesést, és köszönöm a bizalmat, de én nem vagyok okosabb az adott beteg háziorvosánál, kezelő orvosoknál, látatlanban nem tudom megmondani, kihez fordulhatnának még, mert ha jól sejtem, neurológus kezeli vagy kezelte, és lehet, hogy a pszichiátriai betegsége miatt ül tolókocsiban. Van olyan, hogy a beteget nem lehet meggyógyítani, én mindig azt javasolom, mindent csakis a beteg kezelőorvosával érdemes megbeszélni, aki nyílt kérdésekre is őszinte választ ad, és pontosan tudja, van-e olyan intézmény az országban, ahol lehetőség lenne hatékonyabb kezelésre. jobbulást kívánok a betegnek, és kitartást a hozzátartozóknak.

Kérdés: 2014. április 08., 12:35; Megválaszolva: 2014. április 10., 13:12
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
leukoaraiosis.
Lelet értelmezése
Folyamatos Szédülés
ÁLLANDÓ ZSIBBADÁS,IZOM CSONT...
Idegbecsípődès?