• BAL KÉZ LEBÉNULÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTEL DÖKTORUR! NEKEM OLYAN PROBLÉMÁM VOLNA KÖRÜLBELÜL EGY HONAPJA HOGY ARA KELTEM FEL HOGY A KEZEM LBÉNLT.ÉS EGYÁTALAN NEM TUDTAM MOZGATNI A KEZEMET, CSAK AZ UJAMAT EGY KICSIT, DE MÁR TUDOM BEFELE HAJLITANI.ÉS FELFELE, ÉS SEMI TÖB, HOGY IJENKOR MIVOLNA A TEHENDÖ MERT A KÉZ FEJEM ÁTALÁBA MINDIG BE DAGAD MG FÁJ NAGYON ÉS NEM TUDOM TEJESEN MÜKÖTENI A UJAMAT, MEG A KEZEMET, NEM REAGÁL A CSUKLOM FELFE HAJLITÁSA MEG OLDARA DE LEFELE TUDOM HAJLITANI ÉS SEMI MÁS UJSZINTÉN A KEZEMELIS UGYAN AZ VAN MERT OLDARA NEM TUDOM EMELNI SE EGYENESEN KITARTANISE ÉS NEM TUDOK ALUDNISE AMIJOTA EZ A BALESET TÖRTÉN VELEM! ÉS A VÁLAM TARTÁSAIS MEG VÁLTOZOT MERT FEJEV VAN NEM EGYFORMA ÁLASA VAN MIT VOLT EZELÖT.NAGYON MEG KÖSZÖNÖM HA EBEN A PROBLÉMÁVAL KACSOATOSA TUD NA SEGITENI.ELÖRES KÖSZÖNÖM SZIVES TÖRELMÉT.TISZTELTEL TAMAS

        Dr. Kalóczkai Andrea válasza a bénulás témában

        Kedves Kérdező! A kéz bénulásnak sok oka van. Lehet nyaki gerincsérv, vagy könyöktáji túlnyújtás, pl hosszasan elnyomta a karját alvás közben. De lehet a nyaktól lefelé a karját bárhol ért sérülés is a probléma okozója. Elképzelhető, hogy az agyában történt valami baj, stroke, vagy kisebb agyvérzés. Lehet ideg gyulladás is a háttérben. Azt javaslom, hogy minél előbb keressen fel neurológus Kollégát.


        Dr. Kalóczkai Andrea
        Ideg- és lélekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Kalóczkai Andrea

        Kérdés: 2013. szeptember 26., 04:24; Megválaszolva: 2013. október 05., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! A napokban voltam koponya MR és MRA vizsgálaton és a következőt írták le. Nyúltvelőt modelláló bal arteria vertebralis. Ez mit jelent? Mitől lehet? Ad okot az aggodalomra? Előre is köszönöm. Tisztelettel. L.E