Jobb oldali halánték táji zsibbadás

Kb. Egy hónapja jobb oldalon a halánték táján, a hajas fejbőrön a fül vonaláig bőrfeszülést érzek, amit krémmel, olajjal kentem! 1 hete azonban enyhe zsibbadás szerű érzésem van, ami időnként az arccsontomig is érezhető! A fül vonalában érzek egy kidudorodó eret is, ami a bal oldalon nem érezhető! deréktáji problémával urológushoz fordultam, de neurolólushoz küldött vélhető gerinc probléma miatt! továbbá bőrgyógyász kezel sheborreával! Mitöl lehet ez a zsibbadás, hogyan Kezelhetem? köszönettel viktor83

Dr. Kalóczkai Andrea válasza zsibbadás témában

Kedves Kérdező!

Elég kevés információm van a problémáját illetően ahhoz, hogy reális képet tudjak alkotni. Amennyiben neurológushoz megy, ott panaszolja el ezeket a tüneteket is. Fontos lenne tudni, hogy a laborleleteiben van-e magasabb süllyedés, ami gyulladásra utalhat. Anatomialaig a panaszos terület a nervus trigeminus I és II ágának megfelelhet, esetlegesen lehet az ok ideg gyulladás. Fontos lenne tudni, hogy kiütések nem voltak-e ezen a területen, stb. Amennyiben nem műlik a panasz, neurológiai vizsgálatot javaslok, addig is szedjen Milgamma neuro vitamint.

Kérdés: 2013. január 04., 14:31 ;Megválaszolva: 2013. január 08., 18:36
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Karzsibbadás
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 2 hónapja tartó éjszakai/hajnali kétoldali karzsibbadás kapcsán írtam Önnek korábban is. Most ismét szeretnék tanácsot...
Sclerosis Multiplex?
Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3 hónapja jelentkezett bizonyos időközönként egyoldali (bal) fülcsengés, pontosabban egy nagyon halk folyamatos sípolás...
Visszatérő Kézfej zsibbadás
Zsibbadás és szédülés
Zsibbadás, érzéketlenség