Mitől fájhat a nyakam ha azt mondják semmi bajom?

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Először is leírnám, hogy mi történt velem! 2009 Novemberében volt egy Cerucal által kiváltott mellékhatás ami ezekkel a tünetekkel járt: Elsőként látás zavar aztán a többi különösen a fej, a váll és a nyak területén spontán görcsök, szemhéjgörcs felfelé vagy oldalirányba, a nyak és a fej ferde tartása! Akaratom ellenére a fejem fordult és hiába vissza húztam ugyanúgy elfordult! Akkor bevittek a Nyíregyházi sürgősségire! Vért vettek, vérnyomást mértek és elküldtek a fektetőbe ami egy nyári napozó ágy volt! Ez volt délután fél 3-kor! majd este fél 9-kor nézett meg egy orvos semmit nem mondott adott 1 infúziót és haza küldött! Mondanom sem kell, hogy kialakult 1 pánik betegség amire gyógyszert szedek! Azóta voltam számtalan orvosnál, fizioterápián, gyógytornán, masszázson, de semmit nem segített! Szem panaszaim vannak, gyakran fáj a fejem a nyakamról nem beszélve, hogy sokszor alig bírom tartani a fejem! Már nem tudjuk édesanyámmal, hogy hová forduljunk vagy mit tegyünk! Egyedül CT-t csináltak az semmit nem mutatott! Hála istennek! Minden orvos ahol voltam azt mondta, hogy ideg alapon van, de ezek csak azóta vannak mióta volt ez a cerucal mellékhatás!: ( Remélem tud valami okosat mondani, hogy mi tegyek vagy hová menjek tovább, mert ez a nyaki és fej fájás kibírhatatlan nem beszélve a szem panaszokról! Üdvözlet: 1 kétségbe esett fiata lányl! Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza nyakfájdalom témában

Kedves Kérdező!

A probléma kezdete egy túlérzékenységi reakció volt a Cerucálra, ez fiataloknál előfordul, és magától, vagy calcium hatására elmúlik. Azt hiszem a magában lévő jelentős szorongásnak csak ez az ijedtség kellett, hogy pánik betegségben mutatkozzon meg. Ha a CT-je negativ nagy agyi baja nem valószinű. A fejfájást neurológus orvossal kezeltetheti. Azt hiszem pszichoterápiás kezelésre lenne szüksége. Egyebekben a fájdalmakra és izom problémákra még az akupunktúrás kezelés is be szokott válni.

Kérdés: 2012. október 13., 15:10; Megválaszolva: 2012. október 16., 18:19
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nyaki fajdalom
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás