láb fájdalom és bőr érzéketlenség

Kedves Doktor nő/ úr! a bal combomban sokszor erős nyilaló fájdalmat érzek, ami utána sokáig fáj, mostanában azonban sokszor tompán folymatosan érzem a fájdalmat órákon keresztül. máskor olyan érzésem van mintha valami forró dolog érne a bőrőmhöz és ez a melg terjedne tovább a combomban. korábban mindig csak egy fix helyen fájt, de mostmár más más helyeken is jelentkezik a bal combomom belül. mindeközben a bőrömön volt egy kisebb terület ahol a bőröm érzéketlenebb volt mint a lábam más területein, vagy a másik lábamon ugyan ott. azonban ez az érzéketlenebb (nem teljesen érzéketlen) terület is egyre nagyobb. nem tudom mikor kezdődtek ezek a tünetek, a fájdalom kb 3 éve amikor az első kislányomat vártam, akkor azt gondoltam hogy az egyre nehedő pocak súlya nyomhat valamit ami kisugárzik a lábamba, akkor szerintem még a bőrömkevésbé érzékenysége nem volt. pár hete született második gyermekünk és a comb fájdalom a terhesség alatt újra előjött és sűrűbben is. most már nem vagyok terhes és a fájdalmak még mindig vannak és egyre gyakrabban és a bőrfelületet is egyre nagyobbnak érzem. 1 lányom epidurális érzéstelenítés mellett született, a 2. baba sajnos császárral, szintén gerinc érzéstelenítéssel, kompliáció nem volt egyszer sem. (az első terhességgel 12, a másodikkal 9-10 kg híztam, ha ez számít valamit) . ezek mellett van egy hirtelen nyilaló fájdalom ami a derakam tájékáról indul és a lábujjamig nyilal. ekozben megmozdulni sem tudok a hirtelen erős fájdalomtól ami pár másodpercig tart. mi lehet ez a fájdalom és bőr érzéketlenség, milyen orvoshoz, hová lehet ezzel a panasszal fordulni? köszönöm segítségét.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza derék és lábfájdalom témában

Tisztelt Érdeklődő!

Panaszai gerinc eredetűnek imponálnak. Neurológus vagy rheumatológus foglalkozik ezzel a betegséggel, de a háziorvos is meg tudja oldani. Ápolja úgy a kisbabáját, hogy minél kevésbé terhelje meg a gerincét. Figyeljen oda, milyen a tartása szoptatás és és tisztába tevés közben, és a nagyobbik gyereket soha sem emelje fel: inkább térdeljen le mellé a földre.

Gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2012. szeptember 14., 22:56; Megválaszolva: 2012. szeptember 16., 22:30
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Pupilla eltérés
Tisztelt Doktor úr! Mindig is szorongó ember voltam. Szorongasomra napi 0,5 mg frontint szedek. Mostanában viszont egyre többször vagyok mások...
Szédülés, fülcsengés - vélemény
Udvozlom! Egyik nap kerdeztem mar Ontol, koszonom a valaszat Most abban kernem a segitseget, hogy egy kicsit tisztabban lassak, mivel sajnos szorongasos...
Nolicin mellékhatása
Fülcsengés
Agydaganat ?