segítség!

Jó napot lenne egy olyan problémám hogy a felfogási és az emlékezési képességeim utóbbi időkben mintha csökkentek volna, emellett ha valami kis dologra kell gyorsan fókuszálnom be zavarodik néha a szemem, és néha érzek egy érdekes érzést a fejembe/agyamba, mintha el pattanna egy kis ér egy területen és kicsit fáj egy pár percig fejem azon része és mintha olyankor éreznék is valami szagot talán vér de nem vagyok benne biztos, de az orrom nem vérzik, és a testemen elég sok anyajegy található kis koromba oldalamon volt egy elég nagy az le is lett műtve de az államon is van még egy nagyobb borsónyi méretű amit nem egyszer meg vágtam borotválkozás közbe és ezért félek h el rákosodhatott és áttétes lettem hónap végén megyek vele bőrgyógyászhoz.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza memória témában

Kedves Kérdező!

A panaszai között nem találtam kérdést. Nekem úgy tűnik erősen szorong a tünetei miatt. Amennyiben panaszai rendszersen visszatérőek kérjen beutalót a háziorvostól neurológiai szakvizsgálatra. Amennyiben ott nem találnak eltérést, nagy valőszinűséggel idegesség az oka panaszainak.

Kérdés: 2012. augusztus 21., 12:05; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 18:38
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?