Karidegfonat sérülés

Kar ideg fonat sérüléssel születtem. Sajnos a jobb kezemet emiatt nem is tudom teljesen kinyújtani. Az lenne a kérdésem, hogy ezt helyre lehet-e hozni műtetéttel? Valamint Mostanában azt vettem észre, hogy önkéntenelül ráng rajt az izom nyugalmi állapotban. Gondolkodtam rajta, elmegyek gyógytornászhoz vagy esetleg erősítsem súlyzózással? gyerekkoromban nagyon sokat jártam gyógytornára, meg mindenféle kezelésre, és úgy vettem észre hogy amióta nem járok kicsit talán kevésbé nyúlik ki, talán ha újra elkezdeném lehetne rajta javítani? (Természetesen nem azt várom, hogy teljesen ki tudjam nyújtani:))

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza karideg sérülés témában

Tisztelt Érdeklődő!

A gyógytorna biztosan segítene, a műteni ezt a problémát most már nem lehet (csecsemőkorban sem szokták) . Érdemes kérni a háziorvostól egy beutaló egy rehabilitációs szakrendelésre, vagy az Országos Rehabilitációs Intézetbe, mert mostanában sok olyan lehetőség van a funkcionális állapot javítására, ami korábban nem volt.

sok sikert kívánok!

Kérdés: 2012. augusztus 10., 09:30; Megválaszolva: 2012. augusztus 13., 23:34
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mi lesz, ha lejár az egy év?
Mri tovabbi kerdes segitseg ....
Agy mri angio nativ es kontrasztos...
Koponya MR és MRA vizsgálat...