• Sajgó fájdalom,és érzékeny bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.! Kb. egy héttel ezelőtt vettem észre,hogy a jobb lábam combjának hátsó felén,tapintásra nagyon érzékeny a bőröm.Az előbb emlitett tünettel együtt ,pár napja a -szintén jobboldali -herém,illetve a mögötte levő terület sajog.Itt a bőr nem érzékeny,viszont egy állandó,monoton kellemetlen-fájó- érzés áll fent.Nyugalmi és aktiv állapotban,éjjel és nappal is fennáll mindkét tünetet.Néha a lábfejemben és a sarkamban is jelentkezik ez a sajgó érzés. Nyomásra a combom nem fáj,a herém és környéke egy picit érzékeny. Duzzanatot,bőrelváltozást nem érzékeltem egyik területen sem.Vizeletem nem változott,a nemi szervem is működőképes.Ezen folyamatok közben fájdalmat nem érzek. A nyaki,illetve a deréktáji gerincszakaszon néha idegbecsipődésem van,de most e téren tünetmentesnek érzem magam. Előre is köszönöm válaszát! További szép napot!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a érzészavar témában

        Kedves Kérdező! Tünetei alapján valószínű az ágyéki gerincvelőből kilépő ideggyök érintettsége pl. porckorong sérv vagy előboltosulás miatt. Neurológiai vizsgálatot javaslok Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 04., 15:57; Megválaszolva: 2011. november 07., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: