Hirdetés
      • Mi lehet a vállammal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy hete vasárnap, ismeretlen okból elkezdett fájni a vállam csontban.Nem vettem észre, hogy valamivel is megránthattam, vagy ilyesmi. A fájdalom hol előjön, hol elmúlik. Nem is ez az aggasztó számomra, hanem az ha a karom emelem nyújtva magam elé, akkor a lapockám kidudorodik a hátamon.Ezen karom mozgása sem 100%os, ha letolgatni kéne olyan 90%, és terhelésre sem jó.Bár tudok vele emelni, de érzem nem az igazi, így nem is erőltetem.Esetleg valami ötlet mi lehet a baj? A választ előre is köszönöm! Tisztelettel:Norbert

        Dr. Bogdán Aurél válasza a vállfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján lehet egy egyszerű elfekvés is, de ízületi gyulladás sem zárható ki. Azt javaslom kímélje egy pár napig a karját, kenje a vállát valamilyen nem szteroid gyulladáscsökkentő krémmel. Ha 7-10 nap alatt nincs számottevő javulás, akkor keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Kérdés: 2011. október 03., 08:06; Megválaszolva: 2011. október 05., 22:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: