Hirdetés
      • Köszvény rahamok gyógyszeres kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A páromnál 1 éve köszvényt állapítottak meg. az első tünetei az orvostól kapott gyógyszerekkel elmult, majd a későbbi rohamait is tudta kezelni gyógyszerrel. a gyógyszereket nem szedi rendszeresen csak ha fáj. de most már 1 hete szenved vele és a gyógyszerek nem használnak. Mi a teendő? Mitől lehet ez

        WEBBeteg szakértő válasza a köszvény témában

        Kedves Kérdező! Ilyen esetben orvosi kezelés szükséges, feltétlenül keresse fel a háziorvost, a köszvényes roham megelőzésére való szerek nem rohamoldók, ezeket nemcsak panasz esetén kell szedni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 15:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés