Hirdetés
      • Gerinc röntgen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Fél éve ciklikusan visszatérő rendkívül erős gerincfájdalmam van. Elküldtek röntgenre,de én sajnos nem tudom,hogy a leleten lévő eredmény mit jelent. Meg szeretném kérni,hogy a röntgen alapján mire számíthatok. "A háti kyphosis lapos. Enyhe peremszéli megnyúlások. Ép zárólemezek. A lumb. lordosis lapos. LS szöglet fokozott. Scoliosis nem látható. Megnyúlt peremszélek, kisebb spondyloticus felrakódások. Hullámos zárólemezek. L.5. rés dorsalisan szűk. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincröntgen témában

        Tisztelt Kérdező! Enyhe fokú meszes felrakódás van a csigolyákon, illetve a normális gerincgörbületek közül nincsen meg mindegyiknek a megfelelő íve. Erre rendszeres gyógytorna elegendő.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 27., 14:02; Megválaszolva: 2011. július 29., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: