Hirdetés
      • Combcsonttörés utáni terhelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! 3 hete egy motorbalesetben eltört a bal combcsonttom, a kérdésem az lenne hogy mennyire lehet terhelni, Illetve hogy vezetni szabad-e vele? Nem okoz sem fájdalmat sem nehézséget a kuplung kinyomása de többen óva intettek tőle mondván gondom lehet abból ha a csont elmozdul. A zárójelentés szerint viszont terhelhetem, ez alatt mit kell érteni? Előre is köszöönm!

        Dr. Veress Dóra válasza a combcsont törés témában

        KEdves Kérdező! Ugyan leveléből nem derül ki, hogy milyne módon rögzítették a törést, de feltételezem, hogy lemezzel vagy csavarokkal rögzítették a csontvégeket. Ebben az esetben a műtét után nem sokkal már terhelhető a végtag, sőt a mértékletes terhesés segíti a csont gyógyulását. Ha a mozgás közben bármilyen panasza adódik, akkor inkább menjen vissza kezelőorovosához és mutassa meg neki a lábát.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 15., 10:36; Megválaszolva: 2011. május 16., 17:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés