• Makacs vállfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! A jobb vállam már kb. 4 hete fáj. Ha a testem mellett csüng a karom akkor nemigen érzem, de ha oldalra vagy előre emelem nyilaló fájdalmat érzek. Nem erőltettem meg, mivel nemigen végzek nehéz fizikai munkát. Régebb még éreztem enyhe fájdalmat ugyanannál a vállamnál főleg este és éjszaka, de nem emelésre, hanem egyszerúen tompa fájdalom volt, amivel nem fordultam orvoshoz, mert azt hiszem ideiglenes izületi "nyavaja" lehetett. Most egy hete meloxicam gyuladáscsökkentő gyógyszert írt fel a háziorvosom+öt százalékos diclofenac gel-el kenegetem kétszer naponta. Enyhült a fájdalom, de az-az érzésem, hogy nem jött helyre teljesen, mert még mindig érzékeny ha mozgatom. Mit tehetek? Még várjak, vagy van valamilyen javaslat? Nem drámai a helyzet, csak azért mindig akad munka a ház körül és már zavar, hogy nem tudom használni a kezem. Előre köszönöm Tisztelettel NNNorbert

        Dr. Veress Dóra válasza a vállfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ha a felírt gyógyszerekre múlik a fájdalom, akkor folytassa tovább ezt a kezelést, és vigyázzon arra, hogy ne erőltesse a karját. Ugyan most kellene elkezdeni a ház körüli teendőket, de ha nem hagyja meggyógyulni a karját, akkor újra erősödik a fájdalom és kezdheti az egészet előről. Ha továbbra sem akar szűnni a fájdalom, akkor érdemes lenne elmenni az Ortopédiára és megnézetni, hogy mi állhat a fájdalom hátterében.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 19., 15:06; Megválaszolva: 2011. április 20., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés