Sarok fájdalmas gyulladása

Kedves Doktornő lágy részben van teljesen a hajlat végénél nyomásra érzékeny gyulladásos és más jelek nincsenek semmi ütés vagy sérülésem nem volt! Csonton nem helyezkedik el teljesen a felületi részen tapintható ki és semmilyen bőrkeményedésem sincs azon a területen!

WEBBeteg szakértő válasza sarok témában

Kedves Kérdező!

Lehet szó akár egy granulomatosus reakcióról, kötőszöveti eredetű jóindulatú daganatról, sőt az Achilles ínon előfordul, hogy megerőltetés miatt csomó képződik, de nagyon sokféle elváltozás felmerül. Azt javaslom, hogy ortopédiai szakrendelést keressen fel, addig gyulladáscsökkentő kenőccsel kenje, pl.Fastum.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. április 06., 16:58 ;Megválaszolva: 2011. április 07., 08:28
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sarokzsibbadás
Sarokzsibbadásom okát szeretném megtalálni, mely emlékeim szerint a terhességem utolsó harmadában kezdődött. Amit fontosnak tartok leírni, hogy...
Hová forduljak a sarokfájdalmammal?
Segitséget kérek, hol vizsgálják ki panaszomat, s egyáltalán mi lehet az ok, hogy rettenetesen fáj a jobb sarkam (talp) . Legfőképpen éjszaka...
MRI kiértékelés
Három hete kificamitottam a...
Derékprobléma - MR vizsgálat