Pattanó ujj

Kedves Doktor nő/úr! Pattanó ujjat állapítottak meg nálam.Péntek délelőtt műtöttek, a hétfői kontroll kötözésnél közölte velem az Orvos, hogy nem mozgattam eléggé az ujjam és megint leragadt a kezem. A műtétet meg kell ismételni, miután begyógyult a sebem újra felnyitja.Sajnos még most is úgy érzem, hogy be van dagadva a kezem, és nehezemre esik a mozgatás.De azért mozgatom.Kérdésem az lenne, hogy ha lelohad a duzzanat nem fog rendbe jönni a kezem? és nincs esélyem arra, hogy esetleg megindul a mozgás? Most is mozgatom de eléggé húzódik a varrásom, félek felszakad. Előre is köszönöm a válaszát Tisztelettel: bejcsi40

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza pattanó ujj témában

Vizsgálat nélkül, illetve a dokumentációk ismerete nélkül nehéz megfelelő választ adni. Végeztem már Én is számos ilyen műtétet, de ezzel a jelenséggel, ami Önnél jelentkezett ilyen rövid idő alatt (még a varratszedés sem történt meg) még nem találkoztam. 4 nappal a műtét után, még természetes, hogy duzzadt az ujja, és hogy fáj a mozgatás, de ilyet, hogy ennyi idő alatt letapadjon az ín, vagy kiújuljon a pattanó újj, még nem hallottam. Azt tanácsolom Önnek, hogy ha hazaengedték a kórházból, mutassa meg a kezét egy (másik) kézsebésznek, és kérje ki az Ö véleményét is. Vizsgálat után pontosabb választ tud adni Önnek.

Kérdés: 2011. február 14., 21:04; Megválaszolva: 2011. február 15., 23:15
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Pattano ujj
Tisztelt Dr. Ùr! Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy 2 hete műtötték a jobb kezem középső ujját pattano ujjal. A gondom az hogy még mindig...
pattanó uj
Üdvözlet Doktor Úr! megértettem a" pattanó új " lényegtét és értem nem gyógyitható csak mütéttel. Egy kérdés nem hagy nyugodni, ha pl....
Pattanós ujj
Tavaly jobb hüvelykujjam (pattanós ujj) műtötték, most bal hüvelykujjam is műtétre vár.Kérdésem, hogy lesz e következménye ha halogatom a...
Pattanó ujj
Jobb és bal kéz gyűrűs ujj behajtása után - főleg reggelente - csak rásegítéssel tudom az ujjaimat kiegyenesíteni. Mi ennek az oka és mit tehetek...
Pattanó ujj
Kedves Doktor / Doktornő! A bal kezem kisujján pattanó ujj rendellenességet diagnosztizáltak, és az lenen a kérdésem hogy ennek a gyógyítása csak...