Pattanós ujj

Tavaly jobb hüvelykujjam (pattanós ujj) műtötték, most bal hüvelykujjam is műtétre vár.Kérdésem, hogy lesz e következménye ha halogatom a műtétet netán beköt ha még sokáig így marad? Sajnos családi okok miatt nem tudom beütemezni egyenlőre.

Dr. Bogdán Aurél válasza pattanó ujj témában

A pattanó ujj műtétjét lehet halasztani, főleg, ha nyomós oka van. Annyi következmény szokott kialakulni, hogy az előre haladott gyulladás miatt behajlítva marad az ujj. Ekkor válik sürgetővé a műtét. Azt, hogy ez mikor következik be, vagy bekövetkezik-e egyáltalán azt nem lehet megmondani.

Kérdés: 2013. október 17., 10:34 ;Megválaszolva: 2013. október 20., 10:14
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Pattano ujj
Tisztelt Dr. Ùr! Olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy 2 hete műtötték a jobb kezem középső ujját pattano ujjal. A gondom az hogy még mindig...
pattanó uj
Üdvözlet Doktor Úr! megértettem a" pattanó új " lényegtét és értem nem gyógyitható csak mütéttel. Egy kérdés nem hagy nyugodni, ha pl....
Pattanó ujj
Kedves Doktor nő/úr! Pattanó ujjat állapítottak meg nálam.Péntek délelőtt műtöttek, a hétfői kontroll kötözésnél közölte velem az Orvos...
Pattanó ujj
Jobb és bal kéz gyűrűs ujj behajtása után - főleg reggelente - csak rásegítéssel tudom az ujjaimat kiegyenesíteni. Mi ennek az oka és mit tehetek...
Pattanó ujj
Kedves Doktor / Doktornő! A bal kezem kisujján pattanó ujj rendellenességet diagnosztizáltak, és az lenen a kérdésem hogy ennek a gyógyítása csak...