Karfájás

Körülbelül 4-5 hónapja a jobb felső karom erőteljesen fáj. Voltam reumatológián, ahol 3 alkalommal injekciót kaptam, amely lydonkaint és gyulladáscsökkentőt tartalmazott. A fájdalom nem múlt el. Továbbra is különösen reggelente erős fájdalmaim vannak.Hova forduljak és mi okozhatja a fájdalmat.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza kar fájdalma témában

Tisztelt Kérdező!

Menjen vissza a reumatológushoz, mert ő tud a továbbiakban is segíteni. Elképzelhető, hogy az izomzat fáj, ennek is lehet számos oka, de gondolom az injekciókat azért kapta, mert a vállízületnél voltak eltérések. Ez lehet a vállízület körüli meszesedés, ízületi kopás. Meg kell nézni rtg-el, illetve szükség esetén UH vizsgálattal is, hogy nincs-e olyan eltérés, mely esetleg izomszakadásra, gyulladásra utal. Ezek alapján lehet további terápiát folytatni, gyógytorna, fizioterápia, UH, iontoforézis jó hatású szokott lenni.Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. június 17., 20:06; Megválaszolva: 2009. június 17., 20:06
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok