• Izotóp vizsgálat lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktor nő/úr megkérném leletem leforditását értelmezését.:többlet aktivitás ábrázolodott mindkét oldali sacroiliacalis izület alsó harmadában a sacroilicalis index mindkét oldalon emelkedettek bal oldali:1, 64 jobb oldali:1, 96, normális 1, 5-ig.aktivabbak mindkét oldali acromioclaviculáris izület, valamint a többlet aktivitásoknakmegfelelően vértartalom többlet is látható a vér pool felvételeken.az ellenoldalihoz képest aktivabbak a jobboldali lábtőcsontok vetülete, valamint a lábak több kisizületeinek területén is izotóp dusulás láthato.a gerinc területén, elsősorban a th gerincszakaszon az aktivitás eloszlása kissé egyenetlen és kis többletaktivitás sejthető a th xll.csigolya jobb oldalán.izületi többlet aktivitások melyek közül az acromioclaviculáris izületek illetve a sacroiliacalis izületek területén gyulladásos folyamatra utaló vértartalom többlet is megfigyelhető a gerinc vetületében jelzett többletaktivitás további obszervácioja javasolt.arhopatias psoriasisom van testem 90 %psoris le szeretném magam százalékoltatni van valami esélyem rá? tisztelettel b.csaba

        WEBBeteg szakértő válasza a izotópos vizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező!


         

        Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia


        Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 20:53:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: