Várható-e teljes felépülés?

Tisztelt Doktor Nő! Teljes felépülés várható e a következő eset után?: Röntgen lelete: 2023.08.09. A jobb humerus diaphysisén, közel fél csontszélességnyi dislocatioval járó törés látható, érdemi tengelyeltérés nem ábrázolódik. Alkalmazott terápia Műtét: (WHO: 83626) 2023.08.11. - fedett repositio, SpectruM Humerus velőűrszegezés Osztályos observatio, laborvizsgálatok, röntgen vizsgálatok, kötéscsere, fájdalomcsillapítás, karfelkötés Gyógyszeresen: Fenoswiss160 mg este 1, Xanax 1 mg este 1, Noacid 2x40 mg, Nebiletl 1-0-1, Betahistin 24 mg 1-0-1-, sz.sz. fájdalomcsillapító Cave: , DEMALGONIL Másik kérdésem. Azt mondta az operáló orvos, hogy a fém benn marad a kezemben, ha nem zavar. Én bárkit kérdeztem, akinek hasonló műtét volt, mindenki azt mondta, hogy nekik kivették a fémanyagot, így értetlenül állok a dolog előtt.

Dr. Szilágyi Annamária válasza Felkartörés témában

Kedves Uram! Elő szokott fordulni az is, hogy nem veszik ki a fémeket, de talán tényleg gyakrabban történik fémkivétel. Amennyiben bármilyen panasza lesz törésgyógyulás után, biztos vagyok benne, hogy az orvosa fémkivétel mellett fog dönteni! Teljes gyógyulás várható! Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Szilágyi Annamária

Megválaszolva: 2023. szeptember 29.

Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések

Öregujj törés gyógyulása
Bal térd MR értelmezése, tanácsadás
Porckopás és táplálékkiegészitők
Pattanó ujj műtét után
Hátba nyílaló fájdalom
Sacroileitis, MRI lelet vélemény kérés
Tisztelt Doktornő!, Derékfájdalom miatt röntgen után MRI-re utaltak tovább, ahol az alábbi leírást kaptam: , ,Mindkét oldalon a sacroiliacialis ízületi...