Cysta femoris capiti I.s.

Mit jelent kell e aggódnom rosz indulatú lehet? Coxa valga I.S. Cysta femoris cappiti.I.S. kérdésem a következő rosszindulatú e kelle aggódnom miatta nem tudok ülni mert nagyon fáj kb 2hete mit lehetg vele kezdeni gyógyítani lehet e? Gyógyszerek lehet E? Várom a válaszukat köszönöm

Dr. Puskás Réka válasza csípő röntgen témában

Kedves Kérdező!

A csípőízületében, a combcsont fejében 1,5 cm-es ciszta van. A röntgen leírás alapján nem rosszindulatú daganatról van szó. Már

Ha két hete fáj, valószínűleg a panasza nincs közvetlen összefüggésben a cisztával.

Mindenképpen tovább kell vizsgálni a csípőjét! Térjen vissza a röntgen vizsgálatot elrendelő orvoshoz, mert további kivizsgálásra van szüksége.

Fájdalomcsillapítót természetesen vehet be.

Üdvözlettel, Puskás Réka

Kérdés: 2022. június 10., 20:02 ;Megválaszolva: 2022. július 21., 13:21
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
AP medence felvétel értelmezése
Kérem értelmezze a felvételt! A csipőizületi rések mérsékelten szükebbek. Az ízfelszinek simák. A permek jelzettek. A fermurfejekben necrosista...
Milyen sérülésre, betegségre...
Velőűrszegezés után fém...
Gerincsérv műtét után
Kétirányú gerinc röntgen