Kez fajdalom

Kedves Cimzett! Az lenne a kerdesem, hogy 1 hete a kisujjam felso resze nyomasra erzeketlen. 1 hete sportolas kozben nagyon megnyomodott. Az lenne a kerdesem, hogy ez magatol elmulik vagy erdemes lenne orvoshoz menni vele? Koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szabó Zsuzsanna válasza ujjfájdalom témában

Tisztelt Kérdező!

Javasolnám, hogy mutassa meg szakorvosnak lehetőleg traumatológiai szakrendelésen a sérülésését, főleg, hogy nem jött még helyre, illetve egy röntgen mindenképpen hasznos lenne, az érintett területről, erre azonban akár a háziorvosa is tudna akár beutalót adni. A traumatológiai rendelés nem beutaló köteles.

üdvözlettel: Dr. Szabó Zsuzsanna

Kérdés: 2021. október 11., 09:12; Megválaszolva: 2021. október 11., 12:57
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
ujj görcs
Jó napot kívánok! A panaszom az lenne, hogy a bal kezemen a hüvelyk ujjamban görcsös, és nyilaló érzés van. Nyomásra fáj a körmöm egy része...
Fájdalom az ujjakban
Tisztelt Doktornő/Úr! Egy hónapja dolgozom árufeltöltőként, és a nap folyamán rengeteg teli rekszt kell megemelnem. Két hete az ujjaimban roppant...
Kisízületek fájdalma
Elsősorban a kézfejben lévő kisizületek fura fájdalmát érzem. A gyűrűs újjak középső izületei mintha nem csak egy behjlítási pozíciót...
Ujjak fájdalma
Kb.3 hete a jobb kéz ujjai érzékenyek lettek a hideg érintésére (pl. reggel a kocsiban a kormány, váltó kezelése okoz gondot, ez ellen kesztyűvel...