Hirdetés
      • Térdem és az összes izeleteim fájnak!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.nő! Én már egyszer szedtem ezt az un. HYAL JOINT kapszulát. Ahol szoktam vásárolni az a gyógyszertár megszünt.Elkezdtem szedni egy másik hasonló gyógyhatásu készitményt, de úgy vettem észre a fent említett HYAL JOINT termék sokkal hasznosabbnak bizonyult. Most az a kérdésem, hogy a korom miatt lettek a fájdalmaim erősebbek vagy tényleg a HYALURIN savav készítmény volt-e hasznosabb számomra?? Hozzá teszem az egészhez, hogy ez a fájdalom kb 4-5 éve kezdődött. Én 75 éves koromig nem igen szedtem gyógyszert izületi panaszokra, mivel nem voltak nagyon erős fájdalmaim(Itt szeretném megjegyezni, hogy szívritmus zavarom van régebbről arra szedek gyógyszert és vérhígitót rébb óta, de soha nem vot ilyen erős panaszom az izületeimre). A háziorvosom szerint ez korral jár, de nem akarom elhinni.Nagyon erős fájdalom csillapítot írt fel, az igaz ha beszedem jobban vagyok, de ennek a gyóygszernek van egy nagyon nagy mellékhatása folyamatosan nem is szedhető.Kérem sziveskedjen választ adni, hogy mi tévő legyek? Keressek egy másik gyógyszertárat és továbbra is szedjem a HYAL JOINT készitményt vagy tud esetleg mást ajálani.Fáradozását ez-úton megköszönve:tisztelettel Kiss Mihályné (2462 Martonvásá, arny J.u.31) [email protected]

        Dr. Puskás Réka válasza a hialuronsav térdre témában

        Kedves Kérdező! Ha ön úgy érzi, hogy az előző hialuronsav tabletta sokkal jobb hatású volt, akkor javaslom, hogy keressen másik gyógyszertárat. Esetleg hívja fel a forgalmazót, hogy hogyan tudja beszerezni. Ami az erős fájdalmait illeti, sajnos azt gondolom, hogy nem egyszerűen a porckopás okozza és igenis kell rá valószínűleg gyulladáscsökkentőt szednie. Szerintem szerezze be a régi megbízható hialuronsav készítményt, kezdje szedni és utána csökkentse a gyulladáscsökkentő adagját és úgy próbálja elhagyni. Esetleg használhat helyi krémeket is kiegészítésül. Ha így sem tudja elhagyni a gyulladáscsökkentőt, amit a háziorvos javasolt, akkor sajnos további vizsgálatokra lesz szükség, hogy meglássuk, hogy igazából mi a baja és azt kezeljük. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. október 12., 16:30; Megválaszolva: 2020. október 14., 19:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: