• Fract bas metat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap este 07.27.én elestem és fract bas metat V p.d nem mozdult el a csont .Nem fogadtam el a gipszelést könnyített gipszet csizmát írtak fel.Sajnos semmmit nem volt hajlandó mondani a Doktor Úr .A pihentetés és a polcolás van felírva 5nsp után menjek vissza.Nem tudom hogy a csizmát egész nap kell hordani vagy csak amikor felkelek az ágyból esetleg jó a fásli is ?Irt vérhigítót is de én mozgok nem fekszem egész nap kell-e ilyen esetben?Fodrász vagyok nagyon el vagyok keseredve

        Dr. Holnapy Gergely válasza a metatarsus törés témában

        Üdvözlöm! A rögzítés természetesen terheletlenül, fekvő helyzetben eltávolítható, de a törés elmozdulását el kell kerülni. A rugalmas pólya "fásli" maximum a trombózis megelőzésében játszik némi mechanikai szerepet a vérhigítóval együtt, de a törés gyógyulásában nem, az a rögzítést nem helyettesíti. Holnapy Gergely dr.


        Kérdés: 2020. július 28., 09:06; Megválaszolva: 2020. augusztus 17., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: