Hirdetés
      • Derék és térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A segítségét szeretném kérni hogy mitől fájhat a derekem és a térdeim?! Éjjel a legrosszabb! Sokszor zavar az alvásban! A lábaimban mintha fàjnának az izmok és a térdeim iszonyatosan fájnak! Pihentetéskor is! Néha olyan érzésem van mintha összecsuklana a lábam! Háziorvosomtól kaptam Flemac es Mydeton gyógyszert de nem nagyon használ! Deréktornát és nyújtó gyakorlatok végzek de változást nem igazán látok! Nem szeretnék 34 évesen tolószékbe kerülni! Miitől lehet ez? Köszönettel

        Dr. Puskás Réka válasza a éjjeli fájdalmak témában

        Kedves Kérdező! Ezeket a panaszokat ideggyulladás vagy más, reumás ízületi gyulladás okozhatja.Mindenképpen szükséges laborvizsgálat és ha régóta tart már a panasz és nem szűnik gyulladáscsökkentőre (amit kapott) akkor esetleg képalkotó vizsgálatra is szükség lehet. Javaslom, hogy jelezze háziorvosának, hogy továbbra is fennállnak a panaszai és forduljon reumatológus szakorvoshoz. A vizsgálatokra háziorvosa is elküldheti, még a szakorvosi konzultáció előtt is. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. június 14., 19:58; Megválaszolva: 2020. június 23., 17:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: